Zomervakantie Regio Zuid 2023-2024

De zomervakantie in de regio Zuid valt in schooljaar 2023-2024 van 6 juli t/m 18 augustus 2024

Op zoek naar de data van de zomervakantie van 2024 in de regio zuid Nederland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een handig overzicht van alle schoolvakanties, zodat je altijd op de hoogte bent van de belangrijkste data voor het plannen van je vakantie.

De zomervakantie van 2024 in de regio zuid Nederland begint op zaterdag 6 juli en duurt tot en met zondag 18 augustus. Dit betekent dat kinderen in deze regio maar liefst zes weken vakantie hebben om lekker te genieten van de zomermaanden.

Naast de zomervakantie bieden wij ook informatie over andere schoolvakanties, zoals de herfstvakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie en meivakantie. Zo kun je altijd vooruit plannen en zorgen dat je tijdens de vakanties de leukste uitstapjes kunt maken en de mooiste herinneringen kunt creëren met je gezin.

Wil je weten wanneer de schoolvakanties in andere regio’s beginnen en eindigen? Of wil je meer informatie over specifieke vakanties, zoals de carnavalsvakantie? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid overzicht van alle schoolvakanties in Nederland, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Of je nu op zoek bent naar een zonvakantie in het buitenland of een gezellige staycation in eigen land, met onze handige vakantieoverzichten weet je altijd wanneer je kinderen vrij zijn en kun je optimaal genieten van je vakantie. Check onze website regelmatig voor het laatste nieuws en de meest actuele informatie over de schoolvakanties. Zo blijf je altijd up-to-date en kun je zonder zorgen je vakantie plannen!