Voorjaarsvakantie Regio Zuid 2022-2023

De voorjaarsvakantie in de regio Zuid valt in schooljaar 2022-2023 van 18 februari t/m 26 februari 2023

De voorjaarsvakantie is eindelijk aangebroken en het is tijd om de regio Zuid te verkennen en te genieten van alles wat het te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een actieve vakantie of juist wat meer rust zoekt, hier zijn enkele leuke tips voor activiteiten die je kunt doen tijdens de voorjaarsvakantie in de regio Zuid van dit jaar.

  1. Ga fietsen langs de mooie rivieren – De regio Zuid heeft veel mooie rivieren waar je heerlijk kunt fietsen. Dit is een geweldige manier om de natuur te verkennen en wat meer beweging te krijgen. Er zijn veel fietsroutes beschikbaar, dus er is voor ieder wat wils.
  2. Bezoek een stad – Er zijn veel historische steden in de regio Zuid die zeker een bezoek waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan Breda, Den Bosch of Tilburg. Deze steden hebben een rijke historie en een gezellige binnenstad waar je kunt winkelen, eten en drinken.
  3. Ga naar een pretpark – Er zijn veel pretparken in de regio Zuid waar je een geweldige tijd kunt hebben met het hele gezin. Van de Efteling tot de Plopsa Coo, er is voor ieder wat wils.
  4. Bezoek een dierentuin – Er zijn veel dierentuinen in de regio Zuid waar je veel verschillende soorten dieren kunt zien. Van de Beekse Bergen tot de Dierenrijk, dit zijn geweldige uitjes voor het hele gezin.
  5. Ga naar een museum – Er zijn veel musea in de regio Zuid die zeker een bezoek waard zijn. Van het Van Abbemuseum tot het Noordbrabants Museum, er is voor ieder wat wils.
  6. Ga een dagje naar de kust – De regio Zuid is niet ver van de kust. Dit is een geweldige manier om te genieten van de zon, het zand en het water. Er zijn veel verschillende stranden waar je kunt zwemmen, zonnen en spelen met het gezin.

Ongeacht wat je kiest om te doen, de regio Zuid heeft veel te bieden voor iedereen in de voorjaarsvakantie. Dus trek je wandelschoenen aan, spring op de fiets of haal je museumkaartje, en ga genieten van alles wat deze prachtige regio te bieden heeft.