Meivakantie Regio Noord 2023-2024

De meivakantie in de regio Noord valt in schooljaar 2023-2024 van 27 april t/m 5 mei 2024

Ben je op zoek naar de exacte data van de meivakantie 2024 in de regio Noord-Nederland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een overzichtelijke pagina samengesteld waarop je snel en gemakkelijk kunt zien wanneer de meivakantie in jouw regio begint en eindigt.

De meivakantie 2024 in de regio Noord-Nederland loopt van zaterdag 27 april tot en met zondag 5 mei. Dit betekent dat de kinderen in deze regio twee weken vrij hebben van school. Dit is een heerlijke periode om er samen op uit te gaan of om gewoon lekker thuis te ontspannen.

Naast de meivakantie vind je op onze website ook een overzicht van alle andere schoolvakanties in Nederland. Zo kun je eenvoudig plannen maken voor de komende periodes en hoef je nooit meer verrast te worden door een vrije dag van je kinderen.

Bij het plannen van je vakantie is het handig om rekening te houden met de drukte en de prijzen van reizen en verblijven in de vakantieperiodes. Door op tijd te boeken kun je vaak nog profiteren van leuke kortingen en aanbiedingen.

Wil je weten wat er allemaal te doen is tijdens de meivakantie in de regio Noord-Nederland? Op onze website vind je allerlei tips en ideeën voor leuke uitstapjes en activiteiten voor het hele gezin. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een dagje naar een pretpark, een museumbezoek of een wandeling in de natuur.

Kortom, op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt voor een geslaagde meivakantie in de regio Noord-Nederland. Of je nu op zoek bent naar de exacte data of naar inspiratie voor leuke uitjes, bij ons ben je aan het juiste adres.