Meivakantie Regio Midden 2023-2024

De meivakantie in de regio Midden valt in schooljaar 2023-2024 van 27 april t/m 5 mei 2024

Op zoek naar de data van de meivakantie 2024 in de regio midden Nederland? Op deze pagina vind je een overzicht van alle schoolvakanties in deze regio, inclusief de data van de meivakantie 2024.

De meivakantie is een van de langste schoolvakanties van het jaar, en biedt leerlingen de mogelijkheid om even te ontspannen na een drukke periode op school. Tijdens de meivakantie kun je bijvoorbeeld lekker op vakantie gaan, een dagje weg plannen of gewoon lekker thuis blijven en ontspannen.

De data van de meivakantie 2024 in de regio midden Nederland zijn als volgt:

  • Start meivakantie: zaterdag 27 april 2024
  • Einde meivakantie: zondag 5 mei 2024

Naast de meivakantie zijn er nog meer schoolvakanties in de regio midden Nederland. Zo is er natuurlijk de zomervakantie, maar ook de herfstvakantie en de kerstvakantie zijn populair onder leerlingen.

Ben je benieuwd naar de data van deze vakanties? Op onze website vind je een handig overzicht van alle schoolvakanties in de regio midden Nederland, inclusief de exacte data. Zo kun je makkelijk en snel jouw vakantie plannen en hoef je geen enkele vakantie te missen.

Of je nu lekker thuis blijft tijdens de vakantie, een dagje weg gaat of een verre reis maakt, het is altijd fijn om even tot rust te komen en te genieten van de vrije tijd. En met onze handige overzichten van alle schoolvakanties in de regio midden Nederland kun je optimaal genieten van deze welverdiende vakanties.