Kerstvakantie Regio Noord 2023-2024

De kerstvakantie in de regio Noord valt in schooljaar 2023-2024 van 23 december 2023 t/m 7 januari 2024

Op zoek naar de data van de kerstvakantie van 2023-2024 in de regio Noord Nederland? Op onze website vind je een compleet overzicht van alle schoolvakanties in Nederland, inclusief de data van de kerstvakantie van 2023-2024 in de regio Noord Nederland.

De kerstvakantie is voor veel mensen een bijzondere tijd van het jaar. Het is een periode om samen te zijn met familie en vrienden, te genieten van de gezelligheid en terug te kijken op het afgelopen jaar. Maar wanneer valt de kerstvakantie precies in 2023-2024 voor de regio Noord Nederland?

De kerstvakantie begint in 2023 op maandag 25 december en duurt tot en met vrijdag 5 januari. Dit zijn de landelijke data, maar het kan zijn dat er afwijkende data gelden in jouw gemeente. Het is daarom altijd goed om dit nog even te checken bij de school van je kind(eren).

Op onze website vind je niet alleen de data van de kerstvakantie in de regio Noord Nederland, maar ook van alle andere schoolvakanties in Nederland. Zo ben je altijd op de hoogte van de vakantieperiodes en kun je daar rekening mee houden bij het plannen van activiteiten en uitstapjes.

Maar wat kun je eigenlijk allemaal doen tijdens de kerstvakantie in de regio Noord Nederland? Gelukkig is er genoeg te beleven. Zo kun je bijvoorbeeld naar een kerstmarkt gaan, schaatsen op een van de vele ijsbanen, een mooie winterwandeling maken of een dagje uit naar een attractiepark. Op onze website vind je inspiratie voor leuke activiteiten en uitjes tijdens de kerstvakantie.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om tijdens de kerstvakantie op vakantie te gaan. Er zijn veel mooie bestemmingen in Nederland en het buitenland waar je kunt genieten van de feestelijke sfeer en de winterse omgeving. Op onze website vind je een overzicht van leuke vakantiebestemmingen voor de kerstvakantie.

Kortom, ben je op zoek naar de data van de kerstvakantie van 2023-2024 in de regio Noord Nederland? Of wil je graag inspiratie opdoen voor leuke activiteiten en vakantiebestemmingen tijdens de kerstvakantie? Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt. Zo kun je optimaal genieten van een fijne kerstvakantie met het hele gezin.