Herfstvakantie Regio Zuid 2023-2024

De herfstvakantie in de regio Zuid valt in schooljaar 2023-2024 van 14 oktober t/m 22 oktober 2023

Als ouder of verzorger is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de schoolvakanties, zodat je tijdig een vakantie kunt plannen. De herfstvakantie van 2023-2024 in de regio Zuid Nederland is dan ook iets om alvast in je agenda te noteren. Op onze website vind je een overzicht van alle schoolvakanties in Nederland, inclusief de data van de herfstvakantie in 2023-2024 voor de regio Zuid Nederland.

De herfstvakantie is een fijne periode om er even tussenuit te gaan. De bladeren kleuren rood en goud en het weer is vaak nog mild genoeg om lekker buiten te zijn. Bovendien is het voor veel kinderen een welkome onderbreking van de dagelijkse schoolroutine. Maar wanneer valt de herfstvakantie in 2023-2024 voor de regio Zuid Nederland?

De herfstvakantie begint in 2023 op maandag 16 oktober en duurt tot en met vrijdag 20 oktober. In sommige gemeenten kan het zijn dat er afwijkende data gelden, dus het is altijd verstandig om dit voor de zekerheid even te checken bij de school van je kind(eren). Op onze website vind je echter een compleet overzicht van alle data van de herfstvakanties in Nederland, zodat je altijd zeker weet wanneer je vrij bent.

Heb je nog geen vakantieplannen voor de herfstvakantie en wil je er graag even tussenuit? Ook daarvoor kun je terecht op onze website. We hebben een overzicht van leuke uitjes en vakantiebestemmingen voor de herfstvakantie, zodat je inspiratie kunt opdoen voor een gezellige vakantie met het hele gezin. Of je nu houdt van natuur, cultuur of gewoon lekker ontspannen, er is voor ieder wat wils.

Kortom, ben je op zoek naar de data van de herfstvakantie van 2023-2024 in de regio Zuid Nederland? Of wil je inspiratie opdoen voor een leuke herfstvakantie met het gezin? Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt. Zo kun je zonder zorgen genieten van een welverdiende vakantie.